Activiteiten & Actueel

5 daagse Tuinenreis naar East Anglia in 2015, 23 juli tot en met 27 juli

Voor 2015 had ik een tuinenreis naar East Anglia georganiseerd, van 2 tot en met 6 juli. Omdat er zich maar 15 personen hadden opgegeven voor deze reis, kon de reis niet doorgaan. Maar ook dit jaar kon ik een goede oplossing vinden door ‘onze’ deelnemers op te geven voor de reis naar East Anglia die Garden Tours zelf ging organiseren.


Zo vertrokken we vanuit Breda op 23 juli 2015 met uiteindelijk 7 personen van Groei&Bloei Roosendaal naar EastAnglia, Engeland.

Met Le Shuttle trein van Calais naar Folkstone en op weg naar de RHS Gardens Hyde Hall in Chelmsford. We  aten en sliepen in Ipswich in Novotel  Ipswich Hotel.

De 2e dag bezochten we in Stanton de tuin Wyken Hall, in het mooie plaatsje Lavenham hebben we geluncht en daarna bezochten we Helmingham Hall Garden.

Op de 3e dag Corpusty Mill Garden, een publunch in The Plough Inn in Norwich en The Old Vicarage Garden in East Ruston.

De 4e dag bezochten we Marks Hall Garden in Coggeshall, Audley End House and Gardens in Saffron Walden en de bereoemde Beth Chatto Gardens in Elmstaed Market.
Voordat we weer met de tunneltrein naar huis zouden gaan, bezochten we The Priory Garden in Stoke-by-Nayland.

Deze reis naar East Anglia met veel onbekende mensen is ons goed bevallen. Het is een hele mooie en gezellige reis geworden, we hebben prachtige tuinen gezien, en leuke nieuwe contacten gelegd.

Foto’s  van de reis komen op de site van Groei&Bloei Roosendaal

Hanneke Oosterleemeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915