Tuinieren in potten met eetbare planten

Tijdens de lezing van Anita Exelmans werd de plantenruildag van 14 april in Brasschaat genoemd.

Door het koude voorjaar zouden er niet veel plantjes te koop aangeboden worden.
Men kan wel de tuin van Hugo d’Hooghe bezoeken . Als ik genoeg aanvragen krijg kan ik wel een bezoek organiseren. Dus mailt u mij in dat geval.

Ook is tijdens de lezing van Anita over de tuinkalender van VELT gesproken. Als u de volgende link aanklikt kunt u de tuinkalender downloaden en printen.

Tuinkalender

Het eerste weekend van juni zijn er de Velt opentuindagen. In Belgie en Nederland. Moestuinen en siertuinen.
Velt is een vereniging voor ecologisch leven en tuinieren en leden kunnen tijdens dat weekend hun tuin openstellen en iedereen is dan welkom. In 2013 is dat 1 en 2 juni.
Op de site van Velt,  www.velt.be, kunt u de adressen van de tuinen vinden.

Op de site van Velt kunt u ook oplossingen vinden die gegeven worden bij problemen met tuinieren. Maar ook over verhoogde kweekbedden, plantenaftreksels en veel meer.
Op de site staat ook een kalender waarop allerlei lezingen, open tuinen etc te vinden zijn .

Kijk op  www.velt.be/Joomla/index.php

Succes met het tuinieren in potten van eetbare planten !

Hanneke Oosterlee

Bloemendingetjes