Diversen

In plaats van 4x per jaar "Het Bloemblaadje" verschijnt nu 6x per jaar de Nieuwsbrief. U kunt het laatste exemplaar hier downloaden.

Info per E-mail

Om informatie betreffende Groei&Bloei meteen aan de leden kenbaar te maken zouden we dat makkelijk per e-mail willen doen.

Omdat de Nieuwsbrief 6x per jaar uitkomt, kan het voorkomen dat we informatie eerder dan in de volgende Nieuwsbrief aan de leden zouden willen laten lezen. We denken dan aan bijvoorbeeld een afspraak voor een nieuw tuinbezoek, een verandering van een opgegeven tijd, een andere datum voor een lezing in verband met bijvoorbeeld ziekte, een cursus die we extra ingepland hebben. Voor Groei&Bloei is dat een kosteloze dienstverlening waar we graag gebruik van willen maken.

Wij hebben dan uw e-mailadres nodig. Wilt u zo vriendelijk zijn om ons uw

e-mailadres te sturen.

annyvanwijk(at)gmail.com

Volkstuin: het gewas bij de buren…….